Lezing 'Hoogsensitief opvoeden'

Een lezing voor ouders of leerkrachten

Elk kind is uniek, en dat geldt natuurlijk ook voor een hoogsensitief kind. Die hoogsensitiviteit kan zowel de ouder als het kind laten struikelen. Als ouder is het soms even zoeken naar de juiste handleiding om dit talent van je kind tot bloei te laten komen.

Deze avond, geïnspireerd door het gelijknamige boek, wil je daarbij helpen.  Melissa Mertens vertelt over de gevoeligheden van hoogsensitieve kinderen zoals rust, echtheid, eerlijkheid,…  en hoe je deze als krachtbronnen kan gebruiken. 

 Melissa

 

Melissa Mertens deelt vol passie haar expertise rond hoogsensitiviteit met jou. Ze heeft zelf mogen ondervinden hoe het voelt om “anders te zijn”, niet begrepen te worden, om zich steeds te willen aanpassen aan de omgeving. 

 

De juiste mensen, lezingen, workshops en cursussen hebben Melissa de nodige inspiratie gegeven om te doen wat ze nu doet: binnen ZITDAZO meer (h)erkenning en goede handvaten aanreiken voor hoogsensitieve mensen en in het bijzonder kinderen en hun ouders. Haar focus richt zich ook naar geweldloze communicatie

FIJN DAT JE

BIJ ONS BENT

  • Facebook Social Icon

ZITDAZO VZW

ONS TEAM

ONDERNEMINGSNUMMER 0538 794 814

IBAN BE82 0017 0619 8068
 

ALGEMENE VOORWAARDEN

CONTACTEER ONS