Opvoeden zonder stress

 

Wie herkent het niet: net voor je wil vertrekken naar je werk gooit je kind melk over je broek, je kind die het op een krijsen zet als hij iets niet krijgt in de supermarkt, je puber die steeds maar in discussie gaat met alles wat je zegt? Hoe blijf je rustig tijdens de ochtendspits? In de supermarkt? Of tijdens een discussie met je puber?

Mindful opvoeden, ouderschap zonder stress

Tijdens deze lezing gaan we zowel theoretisch als actief op zoek naar je innerlijke rust. Hoe kan je als volwassene de rust behouden? Hoe kan je mindful met je kind omgaan en meer genieten van het ouderschap? Of: hoe kan je opvoeden zonder stress?

Mindfulness, een ervaring om samen met je kind aandachtig en vriendelijk aanwezig te zijn in het moment. Dit betekent niet dat je stil gaat zitten op een matje. Maar hoe kan je mindfulness actief gebruiken in het dagdagelijkse leven: tijdens het opvoeden, de was ophangen, in de file staan, zelfs tijdens gebruik van je smartphone.

Paséalle Broeders is maatschappelijk werker en werkzaam als pedagogisch begeleidster waar ze kinderen begeleid in een voorziening binnen de Bijzondere Jeugdbijstand. Ze is mama van twee kinderen en gecertificeerd Mindfulness en Acceptence and Commitment Therapy trainer. Ze geeft al jaren trainingen in groep, individueel en workshops op maat.

FIJN DAT JE

BIJ ONS BENT

  • Facebook Social Icon

ZITDAZO VZW

ONS TEAM

ONDERNEMINGSNUMMER 0538 794 814

IBAN BE82 0017 0619 8068
 

ALGEMENE VOORWAARDEN

CONTACTEER ONS