8 x duurzaam speelgoed

1. KUBB

 

Het spel Kubb is afkomstig uit Zweden en is een echt familiespel. Het wordt buiten gespeeld en de bedoeling van het spel is om met de stokken alle torens van het andere team om te gooien.

 

2. Een leerklok

 

Op een visuele manier je kind laten leren over de seizoenen, het weer, de maanden, de dagen van de week en de dagen van de maand? Dan is een leerklok een slim idee.

3. Boomgaard

 

Deze klassieker is een spel voor de allerkleinsten. De grote houten speelstukken stimuleren de motorische ontwikkeling van de kinderen. Een topper! Andere topper in deze categorie is 'Dier op dier'.

 

 

4. Kinetisch zand

 

Op zoek naar een zandbak, maar dan binnen? Dit vrij nieuwe speelgoed is zand dat aanvoelt als een soort van klei, of deeg. Groot voordeel is dat het kinetische zand alleen aan zichzelf kleeft en dus gemakkelijk op te ruimen valt.

 

5. Een wereldbol

 

Al de landen van de wereld, op een klein bolletje. Gezellig als het lichtje aangaat. Wie had er geen wereldbol op de eigen kamer als kind?

6. En... onderzoeken maar!

 

Hiermee kunnen kinderen heel makkelijk voorwerpen uit de natuur en het dagelijks leven onder de loep nemen. Start-to-research!

 

7. Een houten knikkerbaan

 

Want knikkeren is van alle tijden. Een degelijke knikkerbaan staat garant voor uren spelplezier.

 

 

8. Een magneetboek

 

Magneetboeken stimuleren zowel de creatieve als manuele / motorische ontwikkeling van kinderen. Ze bestaan in alle vormen en maten.

 

 

 

 

 

Please reload

child-1871104_edited.jpg
estee-janssens-396876-unsplash.jpg
Please reload

FIJN DAT JE

BIJ ONS BENT

  • Facebook Social Icon

ZITDAZO VZW

ONS TEAM

ONDERNEMINGSNUMMER 0538 794 814

IBAN BE82 0017 0619 8068
 

ALGEMENE VOORWAARDEN

CONTACTEER ONS