Herinnering voor sterrenkindjes

Het leren leven met het verlies van een baby vraagt veel tijd. Het is een periode met een rollercoaster van gevoelens. Instorten, veel huilen, terug durven lachen en het maken van herinneringen. Dat laatste is iets waar de vzw 'Boven De Wolken' aan mee helpt. Boven De Wolken zet zich met veel liefde vrijwillig in voor sterrenouders en –baby’s. Hun professionele fotografen helpen ouders van een overleden kindje aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. Ze doen dit met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met veel respect.

 

De vzw krijgt wekelijks aanvragen van ouders en zoekt steun. Interesse? Surf even naar deze pagina.

 

 

 

Please reload

child-1871104_edited.jpg
estee-janssens-396876-unsplash.jpg
Please reload

FIJN DAT JE

BIJ ONS BENT

  • Facebook Social Icon

ZITDAZO VZW

ONS TEAM

ONDERNEMINGSNUMMER 0538 794 814

IBAN BE82 0017 0619 8068
 

ALGEMENE VOORWAARDEN

CONTACTEER ONS