Mama maakt prachtige foto's na postnatale depressie

De mama van Aayat sukkelde na haar geboorte in een postnatale depressie. Vandaag toont ze prachtige foto's van haar dochter aan de wereld. Om het goed te maken.

 

'Ik wil graag elk opgroei-moment van mijn dochter fotograferen. Dat is mijn manier om sorry te zeggen dat ik zo kwaad en ondankbaar was toen ze werd geboren. Het duurde een hele tijd voor ik me realiseerde dat ik haar zo graag zie en dat wie ik vandaag ben te danken heb aan haar. Ik ben zo blij dat de liefde voor mijn kind heeft gewonnen van het psychische probleem'.

 

 

 

Please reload

child-1871104_edited.jpg
estee-janssens-396876-unsplash.jpg
Please reload

FIJN DAT JE

BIJ ONS BENT

  • Facebook Social Icon

ZITDAZO VZW

ONS TEAM

ONDERNEMINGSNUMMER 0538 794 814

IBAN BE82 0017 0619 8068
 

ALGEMENE VOORWAARDEN

CONTACTEER ONS