top of page
Anchor 1

dear stress,

let's break up.

Ik kom zo moeilijk tot rust. Ik werk maar door, ben moe maar ’s nachts kan ik de slaap niet vatten.

 

Ik heb stress en werk dat op iedereen uit. Vooral de ‘dearest and the nearest’ in ons gezin moeten er het meeste aan geloven.

Ik doe zo hard mijn best om alles te combineren en alles goed te doen, maar ik lijk overal te falen, zeker als mama of papa.

Mijn emoties zijn helemaal in de knoop: de ene moment kan ik niet stoppen met huilen, de andere moment lijk ik gevoelloos.

Ik heb last van allerlei vreemde fysische kwaaltjes. Ik schijn er maar niet bovenop te komen. Ik zou zo graag zo veel doen, maar het lukt niet, ik heb de energie niet.

Herkenbaar?

Dan ben je niet alleen!

Dan ben je niet alleen! Stress en burn-out is niet voor niets hét kwaaltje van onze tijd. In mijn praktijk merk ik dat heel veel mensen hier tegenaan lopen. Ze gaan op zoek naar een goede work-life-balance, botsen op schuldgevoel als dit niet lijkt te lukken en kunnen moeilijk zelfzorg opnemen.

Daarom bieden we een gespecialiseerd aanbod aan. We doen dat via een lezing of workshop in groep. We doen dit in groep, zodat je elkaar hierin kan (h)erkennen en tips en ervaringen kan uitwisselen. We werken hierbij met concrete oefening, zodat je zelf de tools in handen hebt om ermee om te gaan. Zo kan je hier zelf mee aan de slag.

Nele De Ganseman is pedagoge en verbonden aan de Odisee Hogeschool. Daarnaast is ze de bezieler van Sprankel Coaching, waar ze onder andere trajecten op maat opzet rond omgaan met stress, assertiviteit en persoonlijke ontwikkeling. Voor ZITDAZO geeft ze onder meer assertiviteitstrainingen voor kinderen vanaf 6 jaar. Ze is auteur van het boek ‘Rust – 25 manieren om de drukte in het gezin te verzachten’, uitgegeven bij Lannoo.

pexels-elina-krima-3570362.jpg
Schermafbeelding 2019-12-14 om 09.16.00.
bottom of page