Zuurstof in de opvoeding

Meer zuurstof in de opvoeding

Meer zuurstof voor onze kinderen in deze complexe en snel veranderende maatschappij

Filip Dings, vader van 3 twintigers, ondernemer en auteur van het boek

“Zuurstof voor het leven “ neemt ons mee voor een frisse toelichting bij het eenvoudige model van “Zuurstof voor het leven” of ook wel “ Zuurstof voor geluk" genoemd.

 

Na 18 jaar onderzoek, honderden interviews over de ganse wereld en na meer dan 10.000 testcases vat hij al deze info en levenswijsheid van honderde mensen samen in een efficiente manier die door iedereen gebruikt kan worden om in het dagelijks leven meer geluk en succes te creëren.

 

Ook in de opvoeding van kinderen en bij het omgaan met de complexe snel veranderende maatschappij is dit schema zeer vernieuwend en holistisch.

 

Rik Torfs schreef over het boek: “Een aanstekelijk boek met pakkende voorbeelden, een duidelijke boodschap en een onmiddellijk toepasbaar model. Probeer het, je zal niet ontgoocheld worden.”

 

Je hoeft niet hooggeleerd of erg belezen te zijn om de inhoud van deze lezing te begrijpen en toe te passen. Het is een bevrijdende kapstok voor gezinnen. Het model is toepasbaar voor leeftijden tussen 12 en 102 jaar jong.

FIJN DAT JE

BIJ ONS BENT

  • Facebook Social Icon

ZITDAZO VZW

ONS TEAM

ONDERNEMINGSNUMMER 0538 794 814

IBAN BE82 0017 0619 8068
 

ALGEMENE VOORWAARDEN

CONTACTEER ONS