top of page
Anchor 1

digitaal ontmaagd.

Met je pubers over seks praten: niet simpel. Als moeder of vader wil je eigenlijk niet weten dat je kinderen het doen, en vice versa. En wat moet je hen nog vertellen? Ze vinden toch alles online?

Digitaal ontmaagd

Gids seksuele opvoeding

Via smartphones hebben pubers de wereld in hun achterzak. Een wereld propvol porno en info. Tieners gaan online op zoek naar weetjes en standjes, naar liefde en liefjes. Het is aan jou als ouder om hen te begeleiden in die digitale jungle en te babbelen over wat ze daar zoal kunnen zien.

 

Doet de gedachte aan gênante gesprekken het schaamrood naar je wangen stijgen? Ben je bang om je bloot te geven en is sexting ver van je bed?

Sarah Van Gysegem schrijft als redacteur bij de Gezinsbond al achttien jaar over de opvoeding van tieners. Sarah is zelf mama van drie (waaronder twee volbloed pubers) en doet graag haar verhaal over alles wat zo typisch is aan tieners.

 

Sarah zet je via concrete situaties en praktische tips een heel eind op weg en helpt je korte metten maken met taboes. Zo kan je met een gerust hart je tieners hun weg laten zoeken op het pad van liefde en seks. IRL én digitaal.

cover digitaal ontmaagd jpg.jpg
bottom of page