top of page

Herfst-geknutsel


De herst is officieel begonnen. Hoewel het het ideale moment is voor een boswandeling of om met de laarzen te springen in de plassen, brengen kinderen meer tijd binnenshuis door. Tijd om wat knutseltips en -ideetjes rond het herfstthema op jullie los te laten!

  • Knutselen hoeft niet duur te zijn. Met alledaagse materialen kan je al heel wat. Zo kan je verven met een oorstokje of kurken:

  • Niet alleen binnen kan je heel wat vinden om mee te knutselen. Ook een bos of je eigen tuin heeft heel wat te bieden. Met blaadjes, takken en eikeldopjes kan je heel wat doen:

  • Knutselen brengt altijd rommel met zich mee. Als je dit vervelend vindt, kan je minder rommelige materialen gebruiken, zoals kleurpotloden of touw:

  • Het is een prima manier om quality time door te brengen met de kinderen. Misschien vinden ze het fijn om te kijken hoe groot papa’s handen zijn?:

Onthoud dat het resultaat niet het belangrijkste is, maar wel het creatieve proces en de fijne momenten. Heb dus aandacht voor complimenten én vind misschien dat plaatsje in huis waar de kinderen trots hun werkjes kunnen tentoonstellen.

bottom of page