5 boekentips voor jonge kinderen


1. Het boek zonder tekeningen

Onze absolute nummer één. Een boek saai als er geen tekeningen in staan? Fout! Let op, want dit boek voorlezen kan hilarische gevolgen hebben. Kijk maar eens naar dit filmpje.

Het boek zonder tekeningen, B.J. Novak. Voor kinderen tot 6 jaar.

2. Geluk voor kinderen

Wil je met kinderen praten over geluk? Dan biedt dit boek zeker aanknopingspunten. Naast tien korte verhalen over bijzondere vogels bevat het boek tips, weetjes & opdrachten. En illustraties. Prachtige illustraties.

Geluk voor kinderen, L. Bormans. Voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

3. Proefjesboek

Onder het motto ‘er is niets mooiers dan met je eigen ogen te zien hoe iets werkt’ neemt dit boek kinderen doorheen 65 proefjes mee in een wereld vol ontdekkingen. Kinderen worden gebombardeerd tot onderzoekers. Try this at home!