top of page

5 boekentips voor jonge kinderen


1. Het boek zonder tekeningen

Onze absolute nummer één. Een boek saai als er geen tekeningen in staan? Fout! Let op, want dit boek voorlezen kan hilarische gevolgen hebben. Kijk maar eens naar dit filmpje.

2. Geluk voor kinderen

Wil je met kinderen praten over geluk? Dan biedt dit boek zeker aanknopingspunten. Naast tien korte verhalen over bijzondere vogels bevat het boek tips, weetjes & opdrachten. En illustraties. Prachtige illustraties.

3. Proefjesboek

Onder het motto ‘er is niets mooiers dan met je eigen ogen te zien hoe iets werkt’ neemt dit boek kinderen doorheen 65 proefjes mee in een wereld vol ontdekkingen. Kinderen worden gebombardeerd tot onderzoekers. Try this at home!

4. Het grootste en leukste beeldwoordenboek ter wereld

Dit beeld-woordenboek lees je niet één keer (voor). Elke keer opnieuw valt er weer wat nieuws te ontdekken. Deze encyclopedie voor kinderen bevat prachtige illustraties en leert kinderen ook echt iets bij.

5. De waanzinnige boomhut van 65 verdiepingen

https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=38943&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fde-waanzinnige-boomhut-van-65-verdiepingen%2F9200000052483607%2F&name=d

Andy en Terry bezitten een boomhut. Een heel speciale boomhut, want op elk van de 65 (!) valt wel iets te beleven. Dit lees- en kijkboek neemt kinderen mee in een wervelend avontuur en is terecht zeer populair.


bottom of page