top of page

3 boeken tegen verveling bij kinderen


1. Mijn kind verveelt zich nooit!

Heeft je kind last van acute verveleritis? Of zit jij door je entertainmentinspiratie heen? Geen paniek: dit boek staat barstensvol EHBV*-ideeën! (*Eerste Hulp Bij Verveling). 150 topideetjes voor saaie momenten.

2. Activiteiten voor jonge kinderen

In dit ideale naslagwerk krijgen de jongste kinderen alle aandacht. Het staat vol met leuke liedjes, verhaaltjes, spelletjes en 'doe-dingen' die de fysieke, verstandelijke en creatieve ontwikkeling van kleuters stimuleren.

3. Natuur Doe-boek

Kleuren, tekenen, raden, ontdekken. Laat kinderen met andere ogen kijken naar de natuur. We doen het allemaal: schelpen zoeken op het strand, mooie bladeren bekijken en ons verwonderen over een fladderende vlinder of gekke paddenstoel. Maar wat voor diertjes er in de schelpen hebben gewoond, van welke boom dat mooie blad afkomstig is en hoe die vlinder en paddenstoel heten? Na het lezen, kleuren, plakken, puzzelen en tekenen in dit boek, weet je het allemaal!


bottom of page