Meisje (5) bezorgt papa boete


  Een 5-jarig meisje uit Nederland heeft haar papa een (valse) boete bezorgd. De wijkagent die aangesproken werd door het meisje deelde het verhaal op Facebook:

  “Nadat ik een flesje drinken had gekocht, liep ik een supermarkt in de wijk uit. Terwijl ik naar buiten loop, zie ik voor de uitgang enkele volwassenen staan. Bij hen staat tevens een klein meisje met blond haar en staartjes. Ik schat haar een jaartje of 5.”

  “Ik zie dat ze mij aankijkt en terwijl ik haar gedag zeg, spreekt ze mij aan. Ik hoor haar zeggen: “Politie, mijn papa heeft net door rood gereden”. Ik zie dat ze heel serieus is en dus doe ik alle moeite om niet in de lach te schieten. Ik kijk haar eveneens serieus aan en vervolgens ook haar papa.”

  “Ik denk snel na en besluit mijn bonnenboekje tevoorschijn te trekken. Ik blader heel rustig door het boekje en pak er een gele bon uit. Ik kijk haar nogmaals serieus aan en zeg dan: “Oké, meis, dat is serieus. Alsjeblieft, hier is een gele bon. Geef die maar aan je papa en zeg hem dan dat hij dat nooooit meer mag doen.”

  “Ik zeg haar daarop gedag en terwijl ik doorloop hoor ik haar zeggen: “Hier papa, alsjeblieft nooit meer doen!” Ik schiet in de lach en achter mij hoor ik hard lachen. Ik stap in de dienstauto en vertrek.”


  FIJN DAT JE

  BIJ ONS BENT

  • Facebook Social Icon

  ZITDAZO VZW

  ONS TEAM

  ONDERNEMINGSNUMMER 0538 794 814

  IBAN BE82 0017 0619 8068
   

  ALGEMENE VOORWAARDEN

  CONTACTEER ONS