Mama steunt andere mama's met naaktfoto


"Een opgeblazen gezicht, hangende borsten vol melk, bredere heupen en een buik vol met striemen! Dat is mijn post-babyrealiteit, hier geen 'zomaar terug in vorm'. En weet je wat? Het maakt me niet uit. Want ik ben niet dezelfde persoon die ik was van voor ik kinderen kreeg dus waarom zou ik willen dat mijn lichaam iets weerspiegelt dat ik niet langer ben? Die hangende borsten voedden mijn baby's en maakten hen sterk. Die heupen en gerimpelde buik zijn negen maanden de thuis geweest van mijn kleintjes. Het is dan wel het lichaam niet dat dat zovelen voor ogen hebben. Tuurlijk wil ik soms dat niet alles zo wiebelt en wat steviger was, maar dan herinner ik me wat voor iets fantastisch het gedaan heeft en ga ik een cheeseburger eten, omdat ik dat heb verdiend."


#ItTakesAVillage

  • Facebook
  • Spotify
  • iTunes
  • Instagram

ZITDAZO VZW

CONTACTEER ONS

ONDERNEMINGSNUMMER 0538 794 814

IBAN BE82 0017 0619 8068
 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Zitdazo_logo_negatief_vol.png
  • Instagram Steven Gielis
  • Facebook ZITDAZO
  • TikTok Steven Gielis
  • Spotify ik tel tot drie
  • iTunes ik tel tot drie