Mama steunt andere mama's met naaktfoto


  "Een opgeblazen gezicht, hangende borsten vol melk, bredere heupen en een buik vol met striemen! Dat is mijn post-babyrealiteit, hier geen 'zomaar terug in vorm'. En weet je wat? Het maakt me niet uit. Want ik ben niet dezelfde persoon die ik was van voor ik kinderen kreeg dus waarom zou ik willen dat mijn lichaam iets weerspiegelt dat ik niet langer ben? Die hangende borsten voedden mijn baby's en maakten hen sterk. Die heupen en gerimpelde buik zijn negen maanden de thuis geweest van mijn kleintjes. Het is dan wel het lichaam niet dat dat zovelen voor ogen hebben. Tuurlijk wil ik soms dat niet alles zo wiebelt en wat steviger was, maar dan herinner ik me wat voor iets fantastisch het gedaan heeft en ga ik een cheeseburger eten, omdat ik dat heb verdiend."


  FIJN DAT JE

  BIJ ONS BENT

  • Facebook Social Icon

  ZITDAZO VZW

  ONS TEAM

  ONDERNEMINGSNUMMER 0538 794 814

  IBAN BE82 0017 0619 8068
   

  ALGEMENE VOORWAARDEN

  CONTACTEER ONS