Papa krijgt onverwacht cadeautje voor tweeling


  'Een half jaar geleden kochten we twee wiegjes voor onze tweeling in aantocht. Doordat ze echter veel te vroeg geboren werden, konden we deze niet gebruiken. Hoewel de retourdatum al was overschreden, toch een mailtje gestuurd naar de klantenservice. Mail gestuurd naar Bol.com en binnen half uur werden we gebeld door een vriendelijke medewerker die ons vertelde dat we toch de producten konden retourneren en ons geld volledig terug zouden krijgen. Tot onze verbazing vandaag de deurbel ging en een pakketje van Bol werd bezorgd met daarin een allervriendelijkst kaartje van de desbetreffende medewerker en twee toffe knuffels voor onze tweeling! Wat een ongelofelijke service en na 4,5 maand door te hebben gebracht in het ziekenhuis met onze kinderen zijn dit soort acties ineens heel veel waard.'

  Dat vertelt papa Koen op zijn Facebook-pagina.


  FIJN DAT JE

  BIJ ONS BENT

  • Facebook Social Icon

  ZITDAZO VZW

  ONS TEAM

  ONDERNEMINGSNUMMER 0538 794 814

  IBAN BE82 0017 0619 8068
   

  ALGEMENE VOORWAARDEN

  CONTACTEER ONS