Groeien als kool


“Voor je het weet, is je kind dat schattige kleedje ontgroeid. Jammer, toch?”

Sophie Devolder (29) is mama van een dochter van bijna anderhalf jaar oud. Tijdens het shoppen vindt ze het niet erg om voor zichzelf wat meer te betalen voor duurzame en kwalitatieve stuks. “Bij kinderkledij ligt dat moeilijker omdat het geen investering is op lange termijn. Voor je het weet is je kind het stuk ontgroeid”.

Happy Kiddo is een nieuw initiatief dat hier komaf mee wil maken. Het is een uniek kledingabonnement voor boefjes van 0 tot 3 jaar die veel te snel uit hun kleren groeien. Voor een vast maandelijks bedrag kiezen ouders een vast aantal kledingstukken uit een aanbod van kwalitatieve en duurzame merken. Elk einde van de maand kunnen ze de outfits inruilen voor andere.

Meer info vind je op www.happykiddo.be.


#ItTakesAVillage

  • Facebook
  • Spotify
  • iTunes
  • Instagram

ZITDAZO VZW

CONTACTEER ONS

ONDERNEMINGSNUMMER 0538 794 814

IBAN BE82 0017 0619 8068
 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Zitdazo_logo_negatief_vol.png
  • Instagram Steven Gielis
  • Facebook ZITDAZO
  • TikTok Steven Gielis
  • Spotify ik tel tot drie
  • iTunes ik tel tot drie