Kinderen klussen tegen hongersnood


  Meer dan 1 miljoen kinderen in Zuid -Soedan, Jemen, Somalië en Nigeria lijden honger. Ketnet steunt de actie hongersnood 12-12 met de mobiliserende actie “klusjestegenhonger”.

  Ketnet roept Ketnetters op om in de paasvakantie hun steentje bij te dragen aan de actie ten voordele van 12-12. Met hun ‘kluskaart’ kunnen kinderen 12 euro inzamelen door klusjes uit te voeren. De wrappers trekken er in de paasvakantie op uit om mee te gaan klussen met de Ketnetters.

  Tijdens de paasvakantie kunnen Ketnetters zich inzetten voor het goede doel door klusjes op te knappen voor hun ouders, familie, buren, …

  Via een kluskaart, die ze kunnen downloaden via de website van Ketnet, kunnen Ketnetters zich engageren om geld in te zamelen door bijvoorbeeld de afwas te doen, te tuinieren of ontbijt op bed te brengen.

  Door zich te registreren op de website maken ze kans op een helpende hand van één van de wrappers. Om de actie ook online te laten leven kunnen de Ketnetters een foto tijdens het klussen delen via de foto-wall op Ketnet.be.

  #klusjestegenhonger: vanaf maandag 2 april


  FIJN DAT JE

  BIJ ONS BENT

  • Facebook Social Icon

  ZITDAZO VZW

  ONS TEAM

  ONDERNEMINGSNUMMER 0538 794 814

  IBAN BE82 0017 0619 8068
   

  ALGEMENE VOORWAARDEN

  CONTACTEER ONS