top of page

10 must-follow ouders op Instagram


Ben jij ook al actief op Instagram? Dat is een gratis mobiele app om foto's of video's uit te wisselen en wint aan populariteit. Je vindt er celebrities, bekende merken, fotografen maar ook ouders die het echte leven van elke dag tonen door de lens van hun smartphone. Onze favorieten.

Mama Lobke (@mamalobke) is de mama van Kobe, Frauke & Mil en is daarbovenop journalist. Ze heeft haar eigen blog: 'leuke wereld'.

Sarah (@haaikie) is de mama van Lux, Julius & Maurice. Ze maakt prachtige plaatjes van haar drie zonen en legt het échte leven vast met haar camera.

Nies Cools (@reismicrobe) is de mama van Morris en heeft haar eigen blog. Op Instagram post ze het liefst foto's van haar reizen.

Eva Tuytelaers (@eva_tuyt) is de mama van Hélder en in blijde verwachting. Eva schrijft pakkende verhalen die naar het hart grijpen bij haar foto's en dat maakt haar geliefd op Instagram. Ze is getrouwd met @kristofhoekens.

Kris (@deflopvader) is papa van drie meisjes. Who run the world? His girls! Check zeker ook de grappige stories van deflopvader!

Steven Gielis (@stevengielis_) is papa van twee prinsessen in de stille Kempen. Op Instagram post hij voor ZITDAZO foto's en tips over echt #goedgenoeg ouderschap. ❤️

Marie (@marie_v_l) is de mama van "2 noisy flying ninjas". Het lukt haar als geen ander om mooie herinneringen te vatten in prachtige foto's.

'Make today count, you never get it back' is het motto van Anne Cornut (@mamavanvijf). Ze is... jawel... mama van vijf kinderen en samen met @papavanvijf (natuurlijk!). Stof voor veel mooie plaatjes. Een aanrader!

Griet De Smedt (@emmaenmona) is mama van een tweeling. Op Instagram neemt ze je mee in haar verhaal op haar eigen knappe fotografie-stijl.

Ben jij zelf ook actief op Instagram? Heb je nog andere tips?


bottom of page