top of page

Erika's geheime tip voor een gezond gezin


Alles met mate. En veel prate(n).

Het moederschap heeft bij mij voor de klik gezorgd. Alles kan, maar met mate. Snoepen mag dus af en toe. En de pot choco is hier nog niet verbannen. Mama houdt ook van een pak friet of een reep chocolade op tijd en stond.

Mijn partner en ik gebruiken ons gezond verstand wanneer het op gezond eten aankomt én wij sporten vaak! Elke dag proberen we het goeie voorbeeld te geven. En dat heeft meer impact dan die granola te pushen.

>> lees verder onder de foto

Dat evenwicht streef ik na, in alles. Mijn leven is het merendeel van de tijd heerlijk in balans. Ik werk én ik geniet. Zo’n evenwicht, daar kies je heel bewust voor. En ook al heeft niet iedereen op elk moment in zijn of haar leven de mogelijkheid om de stappen te zetten die ik heb gezet.

Ik ben er wél van overtuigd dat iedereen iets kan doen. Je hebt altijd keuze in het leven. En zelfs de kleine keuzes betekenen soms een wereld van verschil.

Durf ook te zeggen wat er scheelt. Tegen je partner of tegen je baas. Misschien is je probleem veel minder groot dan je denkt.

Kern van mijn happiness? Mijn gezin gezond en gelukkig zien. Hier kiemt de liefde, van hieruit spreaden we the love.

Erika

www.erikavantielen.be

www.gezondekempen.be


bottom of page