top of page

Bekende papa's delen ervaringen


De voorbije weken en maanden nodigden de papa's van Vaderklap zes bekende vaders uit rond hun kampvuur. Ze spraken met hen over hoe het vaderschap hen beïnvloed heeft, wat het met hen doet en hoe ze het beleven. Kortom: rond het kampvuur delen bekende papa's wat voor vader ze (willen) zijn.

Het resultaat zijn inspirerende, emotionele en interessante gesprekken met zes mannen, die het vaderschap elk op een andere manier beleven. Wat hen bindt, is de liefde voor hun kroost, voor hun kinderen. Elke maandag komt een gesprek met één van de vaders online.

Op het programma:

  • Joris Hessels (Radio Gaga)

  • Bert Gabriëls (stand-up comedy)

  • Nick Bril (chef The Jane)

  • Tom De Cock (radio-dj MNM)

  • Chokri Ben Chikha (Acteur en theatermaker)

  • Herman Verbruggen (acteur)

Bezoek Vaderklap online.

Aflevering 1: Joris Hessels

Aflevering 2: Tom de Cock


bottom of page