top of page

Kinderen en ouders samen op de dansvloer


Binnen een kleine maand (op zondag 7 oktober om precies te zijn) wordt de voormalige club Noxx te Antwerpen omgetoverd tot een grote ouder-kinderdiscotheek. Dan organiseert Maison Slash namelijk de tweede editie van de Family Rave Party.

Family Rave watte?

“We organiseren deze Family Rave Party omdat we meer zijn dan mama en papa alleen. Kinderen krijgen hoeft niet het einde van onze fuifjaren te betekenen. Volwassenen blijven langer jong, terwijl jongeren sneller volwassen worden. En dus vinden we het maar logisch dat ouders in deze tijden gewoon met hun kinderen kunnen feesten.”

> lees verder onder de foto

De vorige editie, die doorging in de Kruitfabriek, trok maar liefst 700 deelnemers en was daarmee volledig uitverkocht. Ouders gingen samen met hun kroost uit de bol en genoten van de randanimatie die ook dit jaar weer aanwezig zal zijn.

Headliner van dienst is Studio Brussel dj Christophe Lambrecht, zelf ook papa. Het feest start al in de vroege namiddag en kent een einde omstreeks 20u, zodat ouders en kinderen met een compleet voldaan gevoel een rustige zondagavond kunnen beleven.


bottom of page