top of page

Als je kindje sterft


Wanneer een vrouw haar man verliest wordt ze een weduwe. Wanneer een kind zijn ouders verliest noemen we hem of haar een wees. Maar… er is nog geen woord gevonden dat beschrijft hoe het moet zijn om je kind te verliezen.

Het is tegen de natuur in dat een kind eerder dood gaat dan zijn ouders. In deze aflevering praten we met Aurelie. Ze verloor haar dochter en vertelt open over het verdriet en de ondersteuning die nodig is voor andere ouders die met dezelfde pijn kampen.

“Het is oké om niet oké te zijn”.

Beluister de aflevering in de Apple Podcasts-app, op Spotify, op iTunes, op ikteltotdrie.be of hieronder.

Deze podcast gaat over de kleine kantjes van het opvoeden. We brengen échte verhalen met een knipoog, een traan én een lach.

Ontdek hier alle afleveringen.


bottom of page