top of page

2-daagse expeditie in de natuur

 Voor volwassene & kind

 Activiteiten zoals kanovaren, vissen

Woudloperskeuken en maaltijden

 Ontspanning én inspanning

 Kleine, veilige groep

Deskundige begeleiding

let op: eigen tent- en slaapmateriaal dient te worden voorzien

ntuur

Tijdens deze expeditie staat de rol van de volwassene t.o.v. het kind centraal. Immers, een positieve betrokkenheid van actoren bij de opvoeding zorgt voor een hoger welbevinden bij kinderen en een betere ontwikkeling. Opvoeden is ook... samen op expeditie gaan.

Durf jij het aan?

 

Tijdens deze expeditie zal je goed moeten samenwerken. Eten? Daar gaan we zelf voor zorgen. Wil je graag slapen onder een sterrenhemel? Deze spannende editie zal voor zowel de volwassene als kind een onvergetelijke ervaring zijn.

Mike gaat met je mee

Papa Bruno

 

"Het eerste adrenaline-moment is bij de kinderen nog maar net verdwenen of daar is het volgende wauw-moment al.  ‘Dat is een mooie vishengel.  Mag ik die eens vasthouden?’  En daar gaan ze …  Als volleerde vissers werpen ze allen hun hengel in het water en dan ophalen maar.  In een mum van tijd worden 10 mooie forellen bovengehaald.  De trots straalt op ieder kind z’n gezicht.  De expeditie is nog maar net begonnen en nu al is duidelijk dat het fantastisch gaat zijn."

data

MAMA-KINDEXPEDITIE

13&14 juni 2020 | 8 tot 14-jarige kinderen

Retie, BE

 

Deze expeditie in Retie start met een kanotocht, waarna we kennismaken. Daarna volgt we een zalige wandeling in het bos om wilde planten te verzamelen voor bij het avondmaal en spulletjes om het kampvuur aan te steken. 

 

Eénmaal terug in het kamp vindt de workshop vuur maken plaats,  en gaan we koken. Als er nog tijd resterend is kunnen we proberen nog wat vissen te vangen (en terug vrij te laten). We sluiten de avond af bij het vuur…

 

In de ochtend starten we met een dauwtrip, daarna volgt een stevig ontbijt… Vervolgens is het tijd om afscheid te nemen en het kamp weer op te ruimen.

geannuleerd door COVID-19
bottom of page