9 must-follow ouders op Instagram

  Ben jij ook al actief op Instagram? Je vindt er celebrities, bekende merken, fotografen maar ook ouders die het echte leven van elke dag tonen door de lens van hun smartphone. Onze favorieten op een rijtje.

  Hanne Luyten (@hanneluyten) vertelt hilarische verhalen in overtal. Deze zelfverklaarde loedermoeder werd bekend met boek en hashtag #nietaankindengezinverklappen.


  Mama Lobke (@mamalobke) is de mama van Kobe, Frauke & Mil en is daarbovenop journalist. Ze heeft haar eigen blog: 'leuke wereld'.


  Steven Gielis (@stevengielis_) is papa van twee prinsessen in de stille Kempen. Hij post tips, relativeert ouderschap en schreef boeken als ‘Opvoeden tot zelfvertrouwen’. ❤️


  Marie Rondou (@baker_marierondou) is psycholoog en draagconsulent. Ze is expert in vroeggeboorte en blogt op bakerbaby.be.  Lieselot de Smet (@liesellove) neemt je mee in de zotte, soms grappige, maar vooral echte verhalen van een moeder van vier. Ze is gek van reizen (met kinderen).


  Evi Houbrix (@evi_en_de_spruitjes_) is mama van vier kinderen waaronder een zorgenkind. Ze schrijft over grote en kleine ‘gelukskes’ op een zelfrelativerende en humoristische manier.


  Kristien Wollants (@kristienwollants) is logopedist en radio-dj bij Q-music, maar interviewt ontzettend goed in haar eigen podcast ‘Radio Mama’.


  Valerie Verbeeck (@elle_and_rapha) toont het leven van haar identieke meisjestweeling en is het creatieve brein achter een kledinglijn voor mama’s (mamasita’s) en papa’s (papichulo’s).


  Maxine Stevens (@maxinestevens.stories) is fulltime fotografe en deelt tips over hoe je kleine mensjes en momentjes groots kan vastleggen.  FIJN DAT JE

  BIJ ONS BENT

  • Facebook Social Icon

  ZITDAZO VZW

  ONS TEAM

  ONDERNEMINGSNUMMER 0538 794 814

  IBAN BE82 0017 0619 8068
   

  ALGEMENE VOORWAARDEN

  CONTACTEER ONS