top of page
Anchor 1

Workshop schatgravers

Schatgravers versterkt het zelfvertrouwen, laat je op een dynamische wijze verbinden met jezelf en de ander en laat je het kleine geluk van alle dag op speelse wijze ontdekken.

Workshop voor ouders

Het is geweldig om dit spel samen met je kind te spelen. Jullie onderlinge verbondenheid wordt versterkt. Het spel voelt licht en luchtig en schenkt  tegelijkertijd de prachtigste open gesprekken en inzichten. De karweikaarten nodigen je uit om te spelen met elkaar en zo dichter naar elkaar. Via de schatkaarten ontdekt je kind welke eigenschappen jij leuk vindt aan hem/haar. Jij hoort hoe je kind jou ziet en ontdekt andere eigenschappen dan dewelke je al kende. Zowel de karweikaarten als de schatkaarten zijn positief ingesteld, je kan er alleen maar blij van worden.

De spreker Anja Boers -  neemt je mee in de magie van de verschillende werkvormen en spelsuggesties op maat van je gezin.

 

"We gaan zelf spelen, zodat je ervaart wat een werkvorm met je doet. Een workshop vol plezier met andere ouders en veel inspiratie om de oogjes thuis te doen fonkelen."

voor ouders van kinderen van 7 tot 12 jaar

bottom of page